5 redenen om te kiezen voor een makelaarskantoor om uw eigendom in de Ardennen te verkopen in plaats van het zelf te verkopen

5 redenen om te kiezen voor een makelaarskantoor om uw eigendom in de Ardennen te verkopen in plaats van het zelf te verkopen

Uw eigendom verkopen is een groot project. Het kan veel van uw tijd in beslag nemen en u hoofdpijn bezorgen. De oplossing is eenvoudig: roep de hulp in van professionals en verkoop uw huis snel en gemakkelijk. Maisons et Chalets d'Ardennes is een makelaarskantoor in Ardenne met meer dan 25 jaar ervaring met wat extra's: wij geven een gratis schatting van het onroerend goed dat uniek is op de markt. 

Als u nog niet 100% overtuigd bent, hebben we 5 redenen verzameld waarom u voor een makelaarskantoor in Ardenne moet kiezen.

  1. Uw eigendom is beter zichtbaar

Uw vastgoed geniet van een grotere zichtbaarheid dankzij de publicatie ervan op alle verkoopplatformen op internet, of het nu in België, Nederland, Frankrijk of elders is. Een agentschap beschikt over alle nodige instrumenten voor een zichtbaarheid die niet kan worden geëvenaard door een particuliere verkoop. Een agentschap zal ook gebruik maken van alle technologieën waarover het beschikt om uw eigendom te verbeteren (foto's, drone, virtueel bezoek, enz.).

  1. Onroerend goed is een full-time baan

Wij besparen u tijd en energie bij het leggen van contacten met potentiële kopers. Bovendien hebben wij de ervaring om uw ervaring flexibel en gemakkelijk te maken, en onze kantoren zijn direct beschikbaar om vragen van klanten te beantwoorden.

  1. Gebruik maken van het netwerk van de agenten

Vous pouvez inscrire votre maison sur toutes les pages pertinentes, mais est-ce sDankzij onze klantenlijst van enkele duizenden contacten profiteert u van het eigen netwerk van het agentschap, dat in staat is vele potentiële kopers naar uw eigendom te brengen.

  1. Prijsonderhandelingen vergen enige vaardigheden

Zelfs als je ervaring hebt in de verkoop, heb je misschien geen ervaring met het onderhandelen over de verkoop van uw huis. Bovendien kan een agent u beschermen tegen het nemen van slechte beslissingen.

  1. Behoed uzelf voor papierwerk en juridische risico's

In de loop der jaren komen er steeds meer administratieve formaliteiten bij (b.v. de verplichting een energiecertificaat te verkrijgen, gas- of olietanks te controleren, bodemattesten, Certibeau, en vele andere documenten). De agent is opgeleid om u te helpen met deze procedures en heeft contacten met de erkende instanties om u het gedoe te besparen. Ons bureau zorgt ook voor het opstellen van de verkoopovereenkomst en alle juridische formaliteiten daaromheen.

+1. Gratis schatting van de woning door Maisons et Chalets d'Ardennes

Als u uw huis wilt verkopen, is deskundig advies en een prijsstrategie van groot belang. Vraag een gratis expertise van onze agenten. Ontdek nu wat uw huis echt waard is!

Holidays Ardenne, locations de villas, d'appartement et de maisons en Ardenne. Verhuur van villa's, appartementen en huizen in de Ardennen

Meld u aan voor onze
Nieuwsbrief

Ontvang elke maand interessante tips en informatie!