Maximaliseer de waarde van uw huis voor de verkoop

Wilt u de waarde van uw huis maximaliseren voor de verkoop, maar wilt u niet te veel geld uitgeven aan renovaties? Voordat u uw huis op de markt brengt, is het belangrijk om na te denken over hoe u het kunt verbeteren. Wij hebben een aantal doe-het-zelf-ideeën voor u op een rijtje gezet waarmee u uw huis goedkoper kunt renoveren. 

In het geval dat u zich niet zeker voelt om alleen door het huis-verkoopproces te gaan en wat advies van professionals nodig heeft, is ons team hier om u door alles heen te loodsen en uw winsten te maximaliseren tijdens de verkoop. Neem contact met ons op via onze website.

Verf de muren met een frisse laag verf

In slechts één weekend kunt u deze update uitvoeren zonder een enorme investering van tijd en geld. Het kan echter wel een grote impact hebben op de perceptie van uw huis, omdat het er een stuk nieuwer en frisser uit kan zien.

Wij adviseren om een neutrale tint te kiezen, hier zijn de meest populaire:

  • Grijs
  • Wit
  • Beige
  • Houtskool
  • Licht blauw

Vergeet niet ervoor te zorgen dat de nieuwe kleuren nog steeds goed passen bij de inrichting van uw te koop staande huis. 

Creëer een liefdesrelatie bij aankomst

Eerste indrukken zijn belangrijk. De voorkant van het huis en de voordeur zijn de eerste dingen die uw potentiële kopers zien, dus het is van essentieel belang dat ze gastvrij zijn. Verfraai deze ruimte met bloemen, planten, buitendecoratie of een gastvrije deurmat. Dit zal het bezoek op een mooie manier beginnen. 

Opruimen

Hoewel het niet direct de waarde van uw huis verhoogt, is opruimen een makkelijke zaak om te doen. Het opruimen van kasten en bergruimten zal uw woning ruimer en overzichtelijker laten lijken, waardoor anderen zich uw huis gemakkelijker kunnen voorstellen.

Verfraai de keuken en de badkamer

Badkamers en keukens zijn belangrijke delen van het huis, dus is het belangrijk dat ze er goed uitzien. Offer een dag op om deze twee kamers grondig schoon te maken, op te ruimen, in te richten en te verfraaien, zodat kopers zich erin kunnen herkennen. Als de tijd het toelaat, aarzel dan niet om de muren en plafonds opnieuw te schilderen om ze een frisse nieuwe look te geven. Er zijn veel huizen te koop in de Ardennen, maak het uwe uitzonderlijk met een paar kleine verbeteringen.

Spiegels ophangen

Spiegels hebben de superkracht om een grotere ruimte te faken, dus ons advies is om er een paar op te hangen in de gang en in de kamers om ze ruimer te doen lijken. 

Powerwash de opritten, looppaden en patio

Wederom een kleine investering, maar het zal er veel schoner en nieuwer uitzien en je kunt een betere indruk maken op potentiële kopers. 

Voeg eenvoudige landschapsarchitectuur toe

Naast het schoonmaken van de trottoirs, kan landschapsarchitectuur ook kijkers aantrekken en u helpen om een deal te sluiten. Hier zijn enkele ideeën hoe u dit kunt doen:

  • Verwijder planten die bedorven zijn
  • Verwijder onkruid
  • Zijkanten en oprit schoonmaken
  • Bomen en struiken snoeien

Eenvoudige dingen die u in een middag kunt doen en een grote impact kunnen hebben op de uitstraling van uw te koop staande huis.

Meer hulp nodig? Het team van Mansions et Chalet d'Ardennes staat klaar om u de beste vastgoeddiensten te verlenen. Wij hebben ook een uniek aanbod voor u: vraag nu een GRATIS SCHATTING aan en kom meer te weten over de exacte waarde van uw huis. Dit kan een enorme hulp zijn bij het bepalen van de verkoopprijs van uw huis.

Holidays Ardenne, locations de villas, d'appartement et de maisons en Ardenne. Verhuur van villa's, appartementen en huizen in de Ardennen

Meld u aan voor onze
Nieuwsbrief

Ontvang elke maand interessante tips en informatie!