Ontdek Green River

Een ecologisch verantwoord lodge-vastgoedproject dat uniek is in de Ardennen.

Een ecologisch verantwoord lodge-vastgoedproject dat uniek is in de Ardennen.

Intieme accommodatie met royale ruimte voor maximaal 6 personen.

Interieur- en exterieurarchitectuur geïnspireerd door de natuur door het gebruik van edele materialen zoals hout of steen. Strakke lijnen maken deze woningen compleet.

3 modellen van 60 m2 zijn beschikbaar voor verkoop en zijn gerangschikt op royale percelen. Deze percelen hebben een oppervlakte van 3 tot 7 hectare.

Op het terrein is ook een gemeenschappelijke ruimte aanwezig waar een wandelpromenade is aangelegd of zelfs speel- en ontspanningsruimtes.

Neem contact op Ontdek de interactieve map

Lodges midden in de natuur en in totale harmonie met hun natuurlijke omgeving.

Lodges midden in de natuur en in totale harmonie met hun natuurlijke omgeving.

Neem contact op Ontdek de interactieve map

Ontdek de beste lodge voor u.

Lodge type 1
Lodge type 2
Lodge type 3

Lodge type 1

60m², 2 slaapkamers (4 tot 6 personen)
Prijs: vanaf €194.000 exclusief onkosten

Lodge van 60 m2, inclusief een garderobe, een volledig uitgeruste keuken, woonkamer met optionele houtkachel, badkamer met douche, apart toilet, 2 slaapkamers en de mogelijkheid van 2 extra stapelbedden.

Buiten zijn er twee privé parkeerplaatsen, tuinhuisjes in de lodge architectuur, gezaaide tuin met heggen. Aangrenzend houten terras en sfeerverlichting.

Kenmerken

GreenRiver houtskeletbouw lodge - hoge prestatie isolatie
Structuur met houten frame - isolatie van biologische oorsprong Natuurlijke houten buitenbekleding met opengewerkte Hoogwaardig buitenframe - zwart aluminium en binnenzijde - PVC Vloerverwarming met omkeerbare warmtepomp (warm - koud) Ventilatie met dubbele stroming Groentedak Eiken visueel parket - kurk isolatie voor akoestiek Ingerichte keuken (oven / vaatwasser / koelkast / ...) Badkamer - Italiaanse douche Houten terras Afdak / fietsenstalling

Ontdek de 3D-simulatie van het project

De sanering omvat de bouw van 130 Lodges van 3 verschillende modellen op een oppervlakte van 6 ha en de aanleg van een begroeide zone op 1,5 ha voor recreatie en ontspanning.

Dit herstel omvat ecologische wegen, een waterbeheersysteem en een rioleringssysteem dat aan de nieuwste normen voldoet.

Naast deze aspecten zullen talrijke aanplantingen van hagen, bomen, .... het mogelijk maken dat iedereen zijn privacy heeft terwijl er diensten zijn zoals conciërge in een zorg om veiligheid of perfect dagelijks beheer van het terrein.

Dit project ligt op 5 km van Durbuy en Hotton en is uniek in de streek.

Neem contact op Ontdek de interactieve map

Download of bekijk de plannen van de grond

Op de grens van drie provincies is het Green River-project rijk aan troeven.

Op de grens van drie provincies is het Green River-project rijk aan troeven.

Op de grens van drie provincies (Luxemburg, waarvan het de noordelijke punt vormt, Luik en Namen) is het project GREEN RIVER rijk aan troeven.

Durbuy en zijn authentiek historisch hart, zijn verschillende culturele en sportieve activiteiten.

De omliggende dorpen zoals Deulin en zijn kasteel of Hotton en zijn beroemde grotten, en tenslotte Weris, een van de mooiste dorpen van Wallonië en zijn legendarische stenen met de best bewaarde megalithische site in Wallonië. Al deze troeven zorgen voor originele en uitzonderlijke uitstapjes.

Neem contact op Ontdek de interactieve map

Download het schema

Neem contact op

De controle-instantie: Instituut voor Professionele Makelaars (IPI) / IPI nr. 503725 (België), Geregistreerd vastgoedmakelaar - Xavier BACLÈNE / IPI nr. 508449 (België), Geregistreerd vastgoedmakelaar - Bram VANDENBOSSCHE / IPI nr. 508605 (België), Geregistreerd vastgoedmakelaar - Jean-Yves THIRION / Beroepsaansprakelijkheidsverzekering AXA Belgium S.A. 730.390.160 / Immo Chalets d'Ardennes: ondernemingsnummer 0876.913.553 - BTW BE 0876.913.553 / Gaty Gaspar: ondernemingsnummer 0466.099.747 - BTW BE 0466.099.747